Het is gelukt! Ambulance voor Syrie.

Het is gelukt!
Met dank aan alle donateurs: we kunnen deze ambulance naar Syrie brengen. Goede reis!
Ook veel dank aan de initiatiefnemers dr S. Said en Burhan Carlak,en de goede hulp van Miranda en Joey van de Veluwse Wens Ambulance, waardoor wij een mooie ambulance konden overnemen.
Het Turkse Rode Kruis zal, samen met onze partnerorganisatie NEW START zorg dragen voor het inzetten van de ambulance tbv de hulpverlening in Noord-Syrie.
De Veluwse Wens Ambulance schreef:
Nieuwe mijlpaal binnen Veluwse Wens Ambulance. Vandaag hebben wij toch wel met een beetje pijn in ons hart afscheid genomen van onze allereerste Wens Ambulance. 
Onze eerste eigen ambulance was een Mercedes sprinter met strobel opbouw. Voordat wij deze ambulance hebben gekocht heeft deze dienst gedaan als spoedambulance (15-102) bij de GGD Haaglanden.
In januari 2015 is deze Mercedes door ons overgenomen en heeft tot aan vandaag vele wensritten mogen rijden. 
Gezien wij na nu een aantal jaren te draaien ook meegaan met de tijd en ook denken aan extra comfort voor zowel onze wensvragers als ook onze vrijwilligers zal bij ons de Mercedes vervangen worden door een Ford Transit waarbij onze wensvragers ook naar buiten kunnen kijken. Mede door sponsoring is deze nieuwe Ford nu in aanbouw. 
Wij zijn blij dat deze mooie ambulance wederom een goed doel mag gaan steunen.