Projecten

     

 

  Ieder project geeft hoop en nieuwe moed!

SHHS steunt kleine projecten die rechtstreeks ten goede komen aan de vluchtelingen. Geprobeerd wordt ook de vluchtelingen daarbij zelf iets te laten bijdragen in welke vorm dan ook. De verschillende projecten worden wekelijks bezocht en geëvalueerd  met betrokkenen, zodat we zeker weten dat geen geld wegvloeit n2daar zaken waarvoor het niet bestemd is.

Binnen Syrië zijn de eerste levensbehoeften moeilijk te verkrijgen. Voeding, water, hygiëne, kookmogelijkheden, verwarming en elektriciteit zijn schaars en heel erg duur. Ook het gebrek aan voorzieningen als gezondheidszorg en scholing levert grote problemen op.

 

                                         

Na twaalf jaar oorlog en zware aardbevingen in 2023 zijn voor de meeste mensen ook alle financiële reserves uitgeput en is er grote behoefte aan wat inkomen. Want alles kost geld, veel geld. De internationale hulporganisaties doen wat ze kunnen maar het blijft altijd onvoldoende door de telkens nieuwe vluchtelingenstromen. Bovendien zijn een aantal gebieden onbereikbaar voor hen.

Als u onze stichting wilt steunen, kunt u dat desgewenst projectmatig doen.

U kiest het project waar u het meeste voor voelt en kunt dat bij uw donatie aangeven, zodat u zeker weet dat uw geld aan dat specifieke project wordt besteed. Niet gemerkte giften worden besteed aan noodhulp waar nodig en aan de projecten die de meeste ondersteuning behoeven op dat moment.

Zie voor de projecten de sub-onderwerpen.